Welkom bij LED Display Solutions!

Bij ons kunt u terecht voor uw digitale display oplossingen.
Onze focus ligt op betaalbare kwaliteitsproducten. Een eindproduct met de beste resultaten voor u staat daarbij voorop! Bekijk onze displays hier.

          

Wij kunnen u in- en outdoor oplossingen bieden met LED of LCD schermen. Door samenwerking met een aantal grote leveranciers van schermen zijn wij altijd in staat een passende oplossing te bieden voor uw unieke situatie.

Op deze site kunt u informatie vinden over wie wij zijn en wat wij doen. Met algemene informatie over onze producten hopen we een beeld te schetsen van de mogelijkheden van digitale displays.

Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan hier contact met ons op of bel naar (0187) 82 00 20.

Direct naar: Leddisplay | Informatiezuil | Led scherm huren | Lichtkrant | Ledscherm

 Etalage Display

 Scorebord

Indoor Full Colour LED Scherm

Onze recente projecten

Touch Etalage Display

Om al het aanbod van Hameeteman Makelaardij in een etalage te kunnen plaatsen is er een volledige touch-screen etalage ontwikkeld. Midden in het gezellige centrum van Ouddorp kunt u nu op uw gemak ‘bladeren’ door de aangeboden objecten.
Lees meer

Trend2012 in Dorpstiende Ouddorp

Donderdag 19 januari tot zaterdag 21 januari zal het P6 indoorscherm weer worden ingezet. Dit maal zal het ingezet worden bij een locale ondernemingsbeurs in de Ouddorpse Dorpstienden.
Lees meer

Nieuwsbrief

Benieuwd naar onze laatste ontwikkelingen en activiteiten? Meld u vandaag nog aan voor onze gratis nieuwsbrief en blijf op de hoogte!
Lees meer

RopaRun

In het weekend van 11 juni werd de Roparun gehouden. LED Display Solutions plaatste haar P6 Demo scherm in een touringcar van Mijnders die met het evenement meereed..
Lees meer

Nieuwe producten: TABLETS

Door de toenemende vraag naar kleine reclame displays is LEDDS bezig met de ontwikkeling van een nieuw product. Doormiddel van de nieuwste tablets en ons software pakket wordt het mogelijk gemaakt op een moderne, frisse manier met uw klanten aan de slag te gaan.
Lees meer

Lichtkrant met Ultra Bright Rode LEDs

De 1 regelige lichtkrant met 16 karakters werd aan B&D Proces Equipment geleverd. De heldere LEDs en de grote karakters geven het display een opvallende uitstraling.
Lees meer

Digitale Scoreborden; NIEUW bij LEDDS:

Sinds kort kan LEDDS ook scoreborden voor uw sportclub leveren. Bent u zelf lid van een sportclub of bent u sponsor van een club en wilt u uw club laten uitsteken in de menigte? Aarzel dan niet en vraag meer informatie aan via info@leddisplaysolutions.nl of neem contact op via 0187 820 020. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.
Lees meer

 

Volg ons op twitter.
Wordt onze fan op facebook.